måndag 26 januari 2009

Go GREEN! Hejja Team Erik - Uddevalla-kören!!!

Som du kanske vet kommer jag från Uddevalla, gillar grönt, jag har sjungit i kör från det jag var 9 tills för bara ett par år sen, jag namngav min egen änglason till Erik OCH jag har ett kusinbarn som är med i kören... (Adam, 16 år)

Behöver jag säga mer för att berätta att jag bara ÄLSKAR denna kör som är så fantastiskt duktiga?! Har idag skickat ett kort till Adam där jag önskar honom och kören lycka till på lördag och såklart ett GRATTIS till finalplatsen! Har också startat ett "upprop" på några forum jag är med i och får nu hjälp att göra Toa-rullekort till hela kören - det blir nåt, det! Måste komma ihåg att fota dem när de kommer så du får se högen.

Här är kortet till Adam till att börja med; diverse gröna spillbitar, en utstansad cirkel jag fått i nån swap (vad är det för stans?!) Bokstäverna i cirkeln är utstansade och de svarta är stickers från MM. Noten är en brad jag köpt hos Landstoken i Växjö.

Nu jobbar jag resten av veckan som det ser ut, så kanske dyker det inte upp nåt mer här förrän efter lördagen, vi får väl se...
GLÖM INTE RÖSTA PÅ TEAM ERIK på lördag, TV4 20.00!!!

Inga kommentarer: